Sj%C3%B8stjerna_Still_01_edited.jpg

BAMSELEGEN OG RANHEIM BARNEKOR

BAMSELEGEN TAR MED SEG RANHEIM BARNEKOR TIL JUBA JUBA

 

Har kosebamsen din slått seg eller blitt syk? Bamselege Charlotte og hennes musikalske assistent Gilbert tar saken. Med bamsoskopet, bamsolysen , bamsescanneren og annet sykehusutstyr blir jakten på diagnosen like spennende som en detektivhistorie.

 

Kosedyrharen Kitti er redd for å bade. Sammen med Gabriella (6), Gilbert og Ranheim barnekor har de laget en sang som skal gjøre unger og voksne tryggere i vann. Bli med å dans til sangen "Sjøstjerna" og rock til andre hits fra det superpopulære læringsprogrammet Bamselegen på NRK Super.

 

Bamselegen er et superpopulært TV-program for barn mellom 4-8 år på NRK Super. Tre sesonger med til sammen 30 episoder, 30 musikkvideoer og 3 album har det blitt. I år er vi med på den nasjonale kampanjen Hele Norge svømmer som skal lanseres første uka i juni. 18.mai slipper vi musikkvideoen «Sjøstjerna» og 28.mai slipper vi en spesialepisode der kosebamsen har vannskrekk. Målgruppa er 4-6 år og det er Ranheim barnekor/Grilstad FUS barnehage som synger og danser i videoen.