Juba_Natalie.jpg

Natalie Bjerke Roland

Eventyrstund med Natalie på Juba Jubas drømmestrøm!

Vi synes det er viktig å ha eventyrlig stemning på festival, og hva passer vel bedre da enn høytlesning av eventyr? På Juba Jubas drømmestrøm kommer skuespiller Natalie Bjerke Roland for å lese H. C. Andersens Den lille havfrue. Det er et vakkert og spennende eventyr som mange kanskje kjenner til gjennom Disney-filmen. I den originale versjonen er stemningen enda mer mystisk og kanskje til og med litt skummel, så her anbefaler vi å krype opp i sofakroken med godt selskap og la kveldsroen senke seg etter en innholdsrik og fartsfylt strømmefestival.


Natalie Bjerke Roland er en utdannet skuespiller og musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Hun var blant annet å se i Oslo Nye Teaters Hair og i Bømlo Teaters oppsetning av Evita. Hun er opprinnelig fra Porsgrunn, men flyttet til Trondheim for å jobbe ved Trøndelag Teater. Siden det har hun medvirket i Nøtteknekkeren, Tordenskjold – alle tiders trønder, Den hemmelige hagen, og Jesus Christ Superstar.

Juba Jubas drømmestrøm finner sted lørdag 6. juni klokken 17 i nettopp DIN stue. Det er gratis for alle å se på sendingen – vi håper du vil være med!