Juba Juba inspirerer og begeistrer gjennom kultur, lek og kreativitet!

​Juba Juba er en kulturell oppdagelsesreise i hjertet av Trondheim for barn fra 0-12 år og familiene deres. Barnefestivalen skal være inspirerende, sjangerfri, inkluderende og styrke felleskap på tvers av tilhørighet, ståsted og generasjoner. Juba Juba skaper et unikt arrangement med sin kompetanse, nettverk og syltetøy som sminke.

Vi mener at barn fortjener et fullverdig kulturtilbud, på lik linje med voksne, og Juba Juba er derfor svært opptatt av å tilby kulturopplevelser av høy kunstnerisk kvalitet og stor bredde.

Juba Juba-festivalen hadde ikke blitt til uten støtte fra Trondheim kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Kulturrådet, private samarbeidspartnere, 200 frivillige og et fantastisk team. En stor takk til alle sammen!

Juba Juba 2021

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Juba Juba 2021 blir avlyst på grunn av harde innstramminger og arrangementsforbud i Trondheim i lys av siste tids eskalerende smittesituasjon.

Mye planlegging, kreativitet, tid og energi har blitt lagt ned det siste året for å sikre en pandemi-vennlig, original, morsom og trygg festivalopplevelse i 2021. Og nå kunne vi se målstreken og var klare for vårens morsomste eventyr. Men med smittetrykket vi opplever i Trondheim nå, så må sikkerheten gå først.

Så nå hever vi blikket mot horisonten og ser frem til hverdagen returnerer til oss i 2022 og vi igjen kan samles i festningsparken for kulturopplevelser av alle slag.

Juba Juba 2022 vil gå av stabelen 11. og 12.juni, og festivalbilletter kjøpt til i år overføres automatisk til neste år om man ikke velger å refundere. Informasjon om dette blir tilsendt billettkjøpere på mail i løpet av kort tid.

Hold dere trygge og ta vare på hverandre i tiden som kommer, vi gleder oss allerede til å treffe dere i Trondheim fineste park i 2022.​​

Nedenfor finner du alt du trenger å vite for å planlegge ditt besøk til Juba Juba-festivalen

Åpningstider

Festivalen arrangeres lørdag 11. juni og søndag 12. juni 2022. Mer informasjon kommer.

Festivalområdet

Festivalen finner sted i Festningsparken, like nedenfor Kristiansten festning i Trondheim. Kart finner du her.

Reisen til Juba Juba

Vi oppfordrer alle til å sykle, gå eller benytte kollektivtrafikk til festivalen. Juba Juba har en egen sykkelparkering og nærmeste bussholdeplass er Festningsgata, ta buss 63. Ved reise med tog er nærmeste togstasjon Lademoen, det er ca. 20 minutters gange opp til festivalområdet, søk etter Kristiansten Festning i Google maps. 

Mer info om reise finner du på AtB og NSBs nettsider. 

Det er svært begrenset med parkeringsplasser rundt parken, men på følgende steder vil det likevel bli organisert parkering i regi av RAPP:

 • Rosenborg skole

 • Grusbanen ved Rosenborg park 

Parkering koster 50 kr og kan betales med Vipps eller kontanter. Alle inntekter går til RAPP IL og all parkering er på eget ansvar. Nærmeste HC-parkering finner du i Bakklandet Parkeringshus. For mer informasjon om HC-parkering, gå inn på Trondheim parkering.

Tilgjengelighet​

 • Området er lett tilgjengelig for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Festningsparken er en lite kupert park og adgang til området er via en grusvei. 

 • Alle forestillinger fra scener som foregår på norsk er tegnspråktolket. 

 • Festivalen har egne handicaptoaletter, disse finner man sammen med de ordinære toalettene.

 • Vi har et eget telt inne på festivalområdet med stelleområde og ammekrok.

Ledsagerbevis


Vi aksepterer ledsagerbevis. Den som blir ledsaget kjøper ordinær billett. Ledsagerbillett bestilles via epost: post@jubajubafestival.no

 

Mat og drikke

På Juba Juba vil du finne flere matutsalg og kiosker med mye god mat, snacks og drikke. Hvis du vil, kan du også ta med egen mat og drikke, men grilling er ikke tillatt.

Juba Juba-fotografer og samtykke:

Juba Juba har egne fotografer på området som tar bilder av konserter, forestillinger og stemningen på festivalen, disse har på seg Juba frivillig-skjorte. Bildene som taes kan brukes på våre nettsider og kanaler på sosiale medier. Dermed vil alle våre fotografer be om samtykke fra foreldre/foresatte ved bildetakning. 

Presse: 

Ønsker du akkreditering til Juba Juba? Send en søknad på mail til presse med navn, e-post, telefonnummer firma og hvilke dager du ønsker akkreditering til.

Gjester:

Ønsker du akkreditering til Juba Juba? Send en søknad på mail til akkreditering med navn, e-post, telefonnummer firma og hvilke dager du ønsker akkreditering til.

 

Billetter

Billettlenke til Juba Juba 2022 kommer.

Allerede kjøpt billett?
 

Billettkjøpere i 2021 som ønsker å overføre billettene sine til 2022 blir kontaktet pr mail for å hente ut billetter til 2022. 

Billettinformasjon

 • Alt av aktiviteter, konserter, forestillinger og liknende er inkludert i billetten.

 • Billett må kjøpes på forhånd, det selges ikke billetter i døra.

 • Du kan ta med billettene på mobilen eller du kan skrive de ut på papir. 

 • Billettene byttes inn i festivalbånd ved inngangen til festivalen.

 • Kjøpte billetter refunderes ikke.

Aldersbestemmelser

​​

 • Juba Juba skiller ikke mellom voksen- og barnebillett.
  Barn under 12 år må følges av voksne.

 • Alle voksne må komme i følge med et barn. 

 

Refusjonsgaranti

Ettersom Juba Juba 2021 må avlyses som følge av smittevernrestriksjoner, garanterer vi at alle som har kjøpt billett får automatisk refusjon. Mer informasjon om dette kommer.

Barnefestivalen Juba Juba er rusfri!