1/6

FRIVILLIG

 

 

 

 

Vi gleder oss skikkelig til å lage barnefestival i Festningsparken, men vi trenger litt hjelp. Vil du være med? Vi trenger ivrige frivillige i mange forskjellige roller for å lage Juba Juba 2019.


Som frivillig på Juba Juba får du en unik opplevelse og en sjanse til å være en av de som bidrar til at festivalen blir knallbra! Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å bli med på laget – bare godt humør og arbeidslyst.


Hvor mye må jeg jobbe?
Du kan jobbe så mange skift du vil, og vil få to dagsbilletter for hvert skift. De kan du selvfølgelig bruke til å ta med familien, venner eller naboen på Juba Juba.


Hva får jeg?
Du får festivalpass til deg selv og for hvert skift du jobber får du to dagsbilletter, du får dermed dagsbilletter i henhold til hvor mange skift du jobber. Du får så klart frivilligskjorte, mat og drikke de dagene du jobber. Du får også møte mange nye flotte folk, en unik festivalopplevelse og være med på å lage tidenes barnefestival i Festningsparken.


Hva kan jeg jobbe med?

Arena:

• Opprigg av festivalområdet fra tirsdag 21. mai tom fredag 24. mai.

• Nedrigg av festivalområde søndag 26. mai og mandag 27.mai.

Akkreditering:

Innebærer innsjekk og utdeling av materiell til frivillige. I tillegg har akkrediteringen ansvar for innsjekk av gjester, presse og bransje under festivalen. Du bør kunne å bruke en PC, og så klart møte alle med et smil.

 

Basse og basseverksted:

Har du lyst til å være med å hjelpe barna å lage og spille basse? Da er basseverksted perfekt for deg. Topp om du har litt forkunnskaper, om ikke lærer vi deg. 


Billett:

Selge billetter ved inngangen til festivalområdet, og bytte forhåndskjøpte billetter i armbånd. Det er en fordel å ha erfaring fra kasse/skrankesalg.


Dekor:

Er du kreativ, glad i farger og har lyst å ta i et tak? Vi trenger hjelp til å pynte festivalområdet, og da er nok dekor noe for deg!


Distribusjon:

Henge opp plakater, dele ut flyers, tatoveringer og klistremerker i forkant av festivalen. 


Fotograf:

Ta bilder av artister på scenen og publikum som koser seg i strålende sol. En kjempe hyggelig frivillig-jobb med mye kos, man må ha eget fotoutstyr. 


Gymsalen:

I Gymsalen passer du på at alle gjestene har det fint, teller publikum inn slik at det ikke kommer inn for mange, står vakt ved nødutgang og er med å gjøre klart før forestilling. 


Info og merch:

Er ​du sosial, blid og hjelpsom? Da er dette den perfekte jobben for akkurat deg! Her hjelper man publikum med spørsmål de måtte ha, deler ut programhefter og selger Juba Juba-merch og for artister. 

Kiosk:

Stå i en av våre mange kiosker og selge mat og drikke, eller kanskje koker du kaffe på kaffestasjonen vår, eller popper popcorn, steker vafler eller noe lignende? Erfaring med salg er en fordel om du vil stå i kassa.

Stagehands:

Hjelper til med sceneskift og rigging av utstyr. Fordel med erfaring med musikk og scene/lyd.

Solskinnspatrulje:

Sørger for at alle frivillige har det hyggelig på jobb, får i seg god mat i pausene og skaper god stemning på frivilligområdet. Kanskje den mest takknemlige jobben du kan ha!


Tegnspråktolk:

På Juba Juba vil vi at alle forestillinger skal være tilgjengelige for alle, dermed tegnspråktolkes alle forestillinger på norsk fra scener. Vil du være med? 

Transport:

Frakt av mennesker og ting fra A til B. Du må ha førerkort klasse B (vanlig bil). Du må være komfortabel med å kjøre i sentrum, og ulike type biler. Har du andre førerkortklasser, vennligst nevn dette i søknadsskjemaet.


Vertskap:

Som vertskap er du festivalens ansikt utad mot publikum, du er den første de møter og den siste de ser når de drar. Din rolle er å skape hygge, trygghet og trivsel for alle på festival. Vertskap kan blant annet innebære å holde vakt ved gangfelt slik at alle små og store kommer seg trygt frem, passe på ved inn-/utslipp eller være streifvakt inne på selve området.


Har du noen spørsmål kan du sende en e-post til frivilligansvarlig