Søk
  • emilieskarild

Artistslipp til Juba Juba 2021

Martine Grande og Meg og Kammeraten min kommer til Juba Juba 🥳


Martine Grande

Martine elsker å skrive og tegne! Hun er utdanna animatør og har laga mye forskjellig, blant annet animasjonsteater, kortfilmer og ikke minst barnebøker! Hun har skrevet og illustrert fire bøker for barn, den siste boka ”Ørn” ble utgitt januar 2021.

Vi har også arrangement med vår samarbeidspartner Sirkus Shopping på lørdag 08.05, kl 13.00 - bokshow med Martine Grande 🥰

Meg og Kammeraten min

Fuktig, Bob-bob-boblende og bølgende konsert for barn i alle aldre! Meg og Kammeraten min har spilt for barnehager og skoleklasser, kulturhus og festivaler i hver krinkel og fiskekrok av Norge. De har til og med gitt ut plate på et verdensspråk og sendt den rundt på kloden! Sjetteplata SJELDNE SKJELL ble til etter at Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten min, Erik Johannessen, skrev bestillingsverket BØLGER til 10-årsjubileet for Kulturhuset Bølgen i Larvik.

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle