Søk
  • Juba Juba

Juba Juba presenterer: Mini-festival på Fosenkaia 18.september

Juba Juba-festivalen ønsker hjertelig velkommen til street art workshop og gratiskonsert på Fosenkaia i samarbeid med Trondheim kommune, som en del av kommunens markering av at Dovrebanen feirer 100 år. Fredag 17.september byr også Kosmorama på utekino som en del av denne feiringen.Moving Oos med venner hyller Knutsen og Ludvigsen


Lørdag 18.september skal vi endelig få hørt og sett Per Borten (Moving Oos/Spidergawd) & Rolf Martin Snustads (Spidergawd/Hopalong Knut) spinnville hyllest til Knutsen & Ludvigsen!


Der møter vi Snustad og Bortens alter ego Snus'n og Lútfessken mens de roter rundt i Øystein Dolmen og Gustav Lorentsens frodige sang-skattekiste. Med seg har de en allstar lineup fra det trønderske musikkmiljøet. Det store dyret kommer. Grevlingen kommer også! Til og med festivalsjefen doller seg opp og blir med i bandet. Bli med på moroa du også!

Juba Juba-festivalen ønsker hjertelig velkommen til gratiskonsert på Fosenkaia i samarbeid med Trondheim kommune, som en del av kommunens markering av at Dovrebanen feirer 100 år.


På grunn av korona-restriksjoner legges det kun ut 200 billetter, og billettene slippes mandag 13.september kl 12.00.


Billetter fås her: https://jubajubafestival.eventim-billetter.no/webshop/ 

LØRDAG 18. september 14:30-16:30

Street art workshop med PEACETUFør konserten kan man også få prøve seg som ekte street art kunstner!

PEACETU er en street art kunstner fra Brasil som bor i Norge. Han har de siste årene turnert Norge rundt og undervist i street art for barn og unge i grunnskolen og på ulike arrangementer. Han har en imponerende fargesans og opererer i ulike former inspirert av street art. På Fosenkaia vil du lørdag 18.september mellom 14.30 og 16.30 få muligheten til å lære deg sprayteknikk og prøve deg på free hand og/eller sjablong graffiti, og sammen med PEACETU være med å lage et kjempestort kunstverk! Her er det ikke forhåndspåmelding, hjertelig velkommen!

98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle